FESTIVAL


Muziek bij de Molen Festival @Coehoornpark 2e Editie

Door de coronamaatregelen is ons tweede zomerfestival in Coehoornpark Arnhem met één jaar verplaatst naar zondag 25 juli 2021.

Jaarlijks organiseert Muziek bij de Molen in de Klarendalse Molen de Kroon 20 live-muziek optredens van artiesten uit binnen- en buitenland. De sfeervolle goedbezochte avonden zijn gratis toegankelijk en worden goed gewaardeerd door het publiek en de optredende muzikanten.

Op 21 juli 2019 heeft MbdM voor het eerst een zomerfestival georganiseerd in Coehoornpark Arnhem met behoud van dezelfde informele sfeer als in de molen en eveneens gratis toegankelijk. Toen ging echt het dak eraf! Stralend weer, goede muziek en lekker eten en drinken en een fantastische opkomst! Oude contacten herleefden, er werd gedanst op de muziek samen met de artiesten. Om het festival toen mogelijk te maken is kort van te voren een crowdfunding gestart en het doelbedrag werd succesvol behaald. Dankzij alle gulle gevers kon dit mooie zomerfestival in 2019 gerealiseerd worden!

We merkten dat onze opzet geslaagd was en willen het succes van 2019 herhalen met een tweede editie van het festival. De crowdfundingsactie hiervoor is op 26 maart 2020 succesvol beëindigd en het benodigde budget is bij elkaar gebracht door de donateurs. Wij danken hen hartelijk voor hun bijdragen en hun vertrouwen in ons als organisatie. Door de coronacrisis vindt het festival echter pas plaats in 2021 en wel op zondag 25 juli.

Ons crowdfunding filmpje bij platform Voor De Kunst

Wij gaan er van uit dat er op zondag 25 juli 2021 weer een festival als het onze mogelijk zal zijn. Hoe dan ook zal er een tweede editie van Muziek bij de Molen Festival @Coehoornpark komen!

Stichting Muziek bij de Molen
Studio Stadsgras
Schrijverscafé Oscar