MbdM

Stichting Muziek bij de Molen organiseert kleinschalige muziekoptredens in Molen De Kroon in Arnhem en is actief sinds april 2017. In de mooie molen in de wijk Klarendal vindt elke eerste en derde donderdagavond van de maand een live optreden plaats. De muzikanten komen uit alle windstreken om hun kunsten te laten horen.
Voor muziekliefhebbers een uitstekende plek om te luisteren en te genieten van authentieke akoestische en/of licht versterkte muziek. Muzikanten en muziekgroepen treffen een bijzondere en sfeervolle locatie met aandachtig publiek. Het is een laagdrempelige plek die uitnodigt om nieuwe contacten te leggen. Muziek bij de Molen staat voor verbinding maken, saamhorigheid en samen genieten van een gedeelde passie.
De organisatie is low-budget en maakt gebruik van vrijwilligers. De eerste drie jaar was de entree geheel gratis en werd er rondgegaan met de pet voor de muzikanten. Tegenwoordig vragen wij een vriendelijke entreeprijs voor de optredens.
De organisatoren zijn Kok de Koning, Emma Jansen en Chantal van den Hurk. Zij doen hun best om de programmering zo afwisselend mogelijk te maken waardoor er voor ieder wat wils is