Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Downstairs 54

21 december, 2023 | 19:30 - 22:00

Downstairs 54 brengt een toffe mix van americana, jazz, blues en wat invloeden uit de country. Met veel eigen werk, ervaren muzikanten en geïnspireerd door uiteenlopende idolen als Bonnie Raitt, Chet Baker, John Clayton, Lucinda Williams en Sonny Rollins staan ze garant voor een bijzondere sound. Downstairs (repeteren in het souterrain) bestaat uit Marnix Bakker (trompet en bugel), Rutger Bakker (altsax), Ben Harmsen (toetsen), Arno Cornelissen (bas), Marcel te Brake (drums) en Nicole Reijmer (zang en gitaar).
De bandleden maken al meer dan 10 jaar samen muziek in verschillende formaties. De ambitie om in deze samenstelling iets te starten werd getriggerd door het idee dat er wat moois kon ontstaan vanuit de uiteenlopende invalshoeken. Nicole schrijft haar eigen nummers en zingt americana en bigbandrepertoire. Marnix en Rutger zijn bedreven jazzblazers, Ben speelt en arrangeert echt alles tussen schlager, pop en jazz, Arno speelt dat wat los en vast zit zolang het maar goede muziek is en Marcel – tevens muziek encyclopedie – drumt het liefst Americana.
Na de aftrap in 2020 bij “Muziek bij de buren” zijn ze uitgegroeid tot een verrassende band met een toegankelijk, eigen geluid. Kom vooral luisteren!

Tickets verkrijgbaar aan de deur 3,50

Gegevens

Datum:
21 december, 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Molen De Kroon
Klarendalseweg 82
Arnhem, 6822GC
+ Google Maps

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator