MbdM

Stichting Muziek bij de Molen organiseert kleinschalige muziekoptredens in Molen De Kroon in Arnhem en is actief sinds april 2017. In de mooie molen in de wijk Klarendal vindt op de derde donderdagavond van de maand een live optreden plaats. (bij hoge uitzondering op andere donderdagen, zie agenda) De muzikanten komen uit alle windstreken om hun creativiteit te laten horen.
Voor muziekliefhebbers een prachtige plek om te luisteren en te genieten van verschillende soorten muziek. Muzikanten en muziekgroepen treffen een bijzondere en sfeervolle locatie met “huiskamer gevoel” en aandachtig publiek. Het is een laagdrempelige plek die uitnodigt om nieuwe contacten te leggen. Muziek bij de Molen staat voor verbinding maken, saamhorigheid en samen genieten van een gedeelde passie.
De organisatie is low-budget en maakt gebruik van vrijwilligers. De eerste drie jaar was de entree geheel gratis en werd er rondgegaan met de pet voor de muzikanten. Tegenwoordig vragen wij een vriendelijke entreeprijs voor de optredens.
De oud organisatoren zijn Kok de Koning, Emma Jansen en Chantal van den Hurk. Na hen vertrek is Emma Jansen door gegaan met twee nieuwe bestuursleden Michel Tijsterman en Paul Snelders. Zij doen hun best om de programmering zo afwisselend mogelijk te maken waardoor er voor ieder wat wils is. Met het hele team nodigen wij u uit voor een sfeervolle avond.