Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Sundays #1: Nederlandstalige poppy zangeressen

12 juli, 2020 | 18:00 - 20:00

€12,50

In de maanden juli, augustus en september organiseert Muziek bij de Molen op zes zondagmiddagen buitenoptredens met steeds twee muzikale acts in Coehoornpark Arnhem. Deze Happy Sundays bieden wij aan als alternatief voor de optredens in Molen De Kroon waar vanwege corona geen groepsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Er is plek voor een beperkt aantal betalende bezoekers en de samenkomst vindt plaats volgens de corona richtlijnen van het RIVM met 1,5 meter afstand tussen afzonderlijke bezoekers, koppels en leden van hetzelfde huishouden. Vooraf reserveren is vereist, de entreeprijs is 12,50 euro.
Het gratis toegankelijke Coehoornpark festival dat wij dit jaar zouden organiseren voor een groot aantal bezoekers is met één jaar verplaatst naar 25 juli 2021. De opbrengst van de crowdfunding waarmee we dit festival financieren staat veilig geparkeerd op een spaarrekening.

Tijdens de eerste Happy Sunday ontvangen wij twee talentvolle zangeressen en hun begeleiders met eigen Nederlandstalig poppy repertoire: Marieke van Ruitenbeek en Vera Bon.

Vera Bon
”Liefde moet niet over rozen gaan maar over mensen”
Zangeres en liedschrijfster Vera Bon (1995) zoekt buiten alles wat hoort of nou eenmaal zo is haar eigen stem in het lawaai van alledag. Deze zoektocht resulteert in ogenschijnlijke kleine liedjes die raken aan grote thema’s als angst en liefde. Vera zingt over mensen die zeggen hoe je leven moet, het verlangen naar kinderlijke onschuld en een liefde die niet over rozen moet gaan maar over mensen.
Afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium Arnhem, met de Burger Beurs ’19 op zak bracht Vera Bon afgelopen jaar haar debuut EP ‘huilen’ uit. Met haar eigenzinnige band en Nederlandstalige liedjes recht uit het hart, was zij te zien op tal van festivals, podia en theaters door heel Nederland.
Vanavond zal ze samen met accordeonist Dirk Overbeek en violist Jurgen Houwers op het podium staan.
www.verabon.nl

 

Marieke van Ruitenbeek
Met haar frisse Nederlandstalige muziek weet de jonge en ambitieuze zangeres Marieke van Ruitenbeek zowel te raken, als te vermaken. Humor en eerlijkheid zijn de kernwoorden, met ruimte voor zowel een lach als een traan. Van Ruitenbeek ziet het qua genres graag breed. Al haar liedjes zijn Nederlandstalig, maar de muziek is heel divers: pop, jazz, funk en electro.
In 2018 kwam de carrière van Marieke van Ruitenbeek in een stroomversnelling toen haar single “Beek” met stip binnenkwam op #6 van de Gelderse top-100. In mei 2019 volgde haar Nederlandstalige debuutalbum “Ongelofelijk Fantastisch”. Dat album werd mogelijk gemaakt door een zeer succesvolle crowdfundingsactie en geproduceerd door de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve. Collin zal Marieke ook begeleiden tijdens haar optreden in Coehoornpark.
Na het album ‘ongelofelijk fantastisch’ volgden in 2019 en 2020 nog diverse singles. Naast eigen nummers maakt van Ruitenbeek ook geregeld Nederlandstalige bewerkingen van nostalgische Engelse nummers, zoals ‘the Sound of Silence’ (ik luister) en ‘save the last dance for me’ (de laatste dans delen wij). Haar laatste single ‘bloos maar’ kwam uit op 5 juni jongstleden en ging gepaard met een kleurrijke en dynamische clip (te zien op o.a. TV Oranje en YouTube).
www.mariekevanruitenbeek.nl


WIL JE ERBIJ ZIJN?

Er zijn stoelen, banken en staanplaatsen beschikbaar met 1,5 meter afstand. Als je verkouden bent, ziek bent en/of meer dan 38 graden koorts hebt blijf dan thuis. Aan de poort zullen gezondheidsvragen worden gesteld.
De optredens vinden plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en mensen met een reservering zijn welkom vanaf 15.15 uur. Na de optredens blijft het park voor ons geopend tot 19.00 uur. Een bar en sanitair zijn aanwezig, in de pauze en na afloop zijn hapjes verkrijgbaar.
Om te reserveren stuur je een E-mail naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van jouw partner en/of mensen uit jouw huishouding. Daarna sturen wij jou een Tikke waarmee je de entree van 12,50 euro per persoon kunt betalen.
Daarna zien we jou/jullie graag verschijnen op zondag 12 juli!

Gegevens

Datum:
12 juli, 2020
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

Coehoorn Park
Coehoornstraat 60
Arnhem, 6811 LA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator