Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lisa Ké & Jaap Berends

16 januari, 2020 | 21:00 - 23:00

De Arnhemmers Lisa Ké (zang, gitaar) en Jaap Berends (gitaar, bas, zang) hebben hun creatieve krachten gebundeld en brengen in 2019 een album vol originele liedjes uit. Het wemelt van bijzondere instrumenten, exceptioneel gitaarspel en die heerlijke warme stem die je moeiteloos meeneemt in haar verhalen.
Jaap en Lisa studeerden beide aan het conservatorium in Arnhem, maar ontmoetten elkaar pas jaren later. Jaap ging verder studeren in Los Angeles bij Scott Henderson. Tegenwoordig speelt hij in de Bende van Beuving en met het Stephan-Max Wirth ensemble. Lisa heeft gezongen met Karin Bloemen en Johnny Logan, op cruiseschepen en in theaters. Ook ging ze alleen op tour in Australië, waar ze met een backpack en een gitaar op haar rug het land verkende.
Het verhaal van Jaap en Lisa is er één van vriendschap en gezamenlijke optredens, van de eenvoud tussen gitaar en stem en de complexiteit van het leven. Doordat zij al jaren samen muziek maken, weten ze elk liedje vloeiend naar een hoger plan te tillen. Woorden en melodieën lijken soms te zweven door even te vertragen of te versnellen.
De nummers met soms een dromerige, soms een vlotte inslag, gaan over verlies en weerzien, over zoeken en verstoppen voor jezelf of de mensen van wie je houdt.

“Elk lied is een poëtische miniatuur: vaak dromerig en verstild. Grote emoties worden klein, kleine emoties worden groot.In de luisterliedjes schuilt de kracht van eenvoud en tegelijkertijd een enorme kleurenrijkdom.” Uit: vakblad Zing Magazine

www.lisake.com

De deur gaat open om 19:00 uur en het optreden begint om 20:00 uur. Kom op tijd want vol is vol. Aan de bar is pinbetaling mogelijk. Entree is gratis maar we gaan rond met de “pet” voor een vrijwillige bijdrage. Deze opbrengst gaat volledig naar al onze muzikanten!

Gegevens

Datum:
16 januari, 2020
Tijd:
21:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Molen De Kroon
Klarendalseweg 82
Arnhem, 6822GC
+ Google Maps

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator