Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Salvatore & Silvana online concert

14 mei, 2020 | 22:00 - 23:00

Vanuit de paardenstal van Molen De Kroon vinden de komende tijd optredens plaats zonder publiek die via het YouTube kanaal van Kok de Koning bekeken en beluisterd kunnen worden. Tijdens de live stream kunnen kijkers via chatberichten communiceren met de organisatoren en de artiesten in de molen. Kijkers kunnen voor het concert doneren via de betaalapp Tikkie.
Twee bekende Arnhemse artiesten gaan voor ons optreden tijdens ons eerste online concert.

Broer en zus Salvatore en Silvana Sichi maken al van jongs af aan samen muziek. In 1998 richtten zij samen de bekende Arnhemse wereldmuziekformatie Bandera Latina op waarmee zij in binnen- en buitenland optreden. Gewapend met jarenlange podiumervaring, een enorm repertoire en de nodige humor nemen zij de luisteraar mee op een muzikale wereldreis; met verhalen over liefde, verraad, geluk en tegenslag en alle andere zin en onzin van het menselijke bestaan ontstaat een muzikale viering van het leven. Soms gepassioneerd, soms virtuoos maar altijd recht uit het hart; dat is de muziek van deze twee rasartiesten. Speciaal voor Muziek bij de Molen, in deze bijzondere tijden, komen zij voor u optreden zoals zij vele jaren geleden ook begonnen; met zijn tweeën!
www.banderalatina.nl

Om te doneren scan de QR-code of klik op: https://tikkie.me/pay/MuziekMolen/twYJ9g7Lc3c5gsJoZg3E2Y. Deze link is geldig t/m 27 mei.

Op dit YouTube kanaal van Kok de Koning is het concert te bekijken: Kort voor 20.00 uur gaan we de lucht in.
https://www.youtube.com/user/CocoNL/videos

Gegevens

Datum:
14 mei, 2020
Tijd:
22:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator