Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Sundays #6: Dromerige en experimentele pop

20 september, 2020 | 18:00 - 20:00

€10,00

De Happy Sundays van Muziek bij de Molen zijn sfeervolle buitenoptredens in PopupPark Coehoornpark van twee verschillende artiesten/gezelschappen met een overeenkomstige muziekstijl. Tijdens deze laatste Happy Sunday ontvangen wij twee acts die dromerige en experimentele popmuziek maken: Roosmarijn en Wildgroei.
De entree voor dit dubbelconcert is 10,00 euro per persoon.

 

Roosmarijn
Roosmarijn verandert het gevoel van tijd en ruimte. Met haar altviool en loop-station begeleidt ze haar intrigerende stem die zich met dromerige melodieën over complexe ritmes beweegt. Intieme songs, geïnspireerd door de allesomvattende natuur en haar eigen binnenwereld. Met de leeftijd van 26 jaar kijkt ze al terug op een opmerkelijke reeks live concerten op podia in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, IJsland, Engeland, Zweden
en Frankrijk haar thuis maakte.
www.roosmarijnmusic.com

 

Wildgroei
Kunstkameleon Stefanie Janssen, het hart van elektropop-act elektropop-act STASJ – vond samen met buiten-de-muzikale-lijntjes-denker Martin Boorwater inspiratie in verschillende stijlen. Vanuit improvisatie en invloedjes van new wave, dub, techno, house, triphop en opera ontstond het Nederlandstalige experimentele nederpop duo WILDGROEI. Voor de fijnste podiumvibratie, sluit bas- en meerman Rick Weren aan. Vroeger hadden zij goede pubervrienden kunnen zijn die punkmuziek zouden maken of tracks als ‘Worteltjes’ en ‘Zomeren’.
www.facebook.com/Wildgroei.Muziek
www.stefaniejanssen.nl

 

De optredens vinden plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en mensen met een reservering zijn welkom vanaf 15.15 uur. Na de optredens blijft het park voor ons geopend tot 19.00 uur. Een bar en sanitair zijn aanwezig, er zijn hapjes verkrijgbaar.
Om te reserveren stuur je een E-mail naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van jouw partner en/of mensen uit jouw huishouding. Daarna sturen wij jou een Tikke waarmee je de entree van 10,00 euro per persoon kunt betalen.
Op de dag zelf kun je ook nog binnenkomen via de poort als er nog plekken beschikbaar zijn.

Gegevens

Datum:
20 september, 2020
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Coehoorn Park
Coehoornstraat 60
Arnhem, 6811 LA Nederland

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator