Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Sundays #5: Americana dames

6 september, 2020 | 18:00 - 20:00

€10,00

De Happy Sundays van Muziek bij de Molen zijn sfeervolle buitenoptredens in PopupPark Coehoornpark van twee verschillende artiesten/gezelschappen met een overeenkomstige muziekstijl. Tijdens deze Happy Sunday ontvangen wij een duo en een trio van vrouwelijke artiesten die Country/Americana muziek spelen en zingen: Garden In Gloom en Limelight Ladies.
De entree voor dit dubbelconcert is 10,00 euro per persoon.

 

Garden In Gloom
Twee vrouwen en een gemeenschappelijke liefde voor liedjes die schitteren in hun soberheid: zo simpel is de kern van Garden in Gloom. Het duo bestaande uit Imke Loeffen en Mariska Petrovic eert helden en heldinnen uit de country, folk en bluegrass en voegt hier eigen verhalende songs aan toe. Gespeeld met banjo, gitaar en mandoline en met veel gevoel voor harmonie vervlechten hun stemmen en snaarinstrumenten met elkaar in ongecompliceerde, akoestische liedjes over het leven: bitterzoet, maar o zo mooi.
www.facebook.com/Mariska-Petrovic-704427723289361
www.facebook.com/imke.loeffen

 

Limelight Ladies
Limelight Ladies zijn drie Arnhemse, vrouwelijke muzikanten, die vanaf jonge leeftijd gegrepen zijn door muziek. Zij hebben elkaar gevonden in hun liefde voor meerstemmige zang. Er worden nummers gebracht van bijvoorbeeld Crosby Stills Nash & Young, Bonnie Raitt, Venice, Carole King, The Eagles en James Taylor in verrassende arrangementen met véél aandacht voor vocale harmonieën. Eigen nummers worden in dezelfde stijl bewerkt.
Een optreden van Limelight Ladies is een reis langs vele “Americana” muziekstromingen, altijd een lust voor het oor en het hart!
Limelight Ladies bestaat uit:
Geena Dee (gitaar en zang)
Caia Mangelsdorf (percussie en zang)
Miriam de Vroome (gitaar, percussie en zang)
www.limelightladies.nl

 

De optredens vinden plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en mensen met een reservering zijn welkom vanaf 15.15 uur. Na de optredens blijft het park voor ons geopend tot 19.00 uur. Een bar en sanitair zijn aanwezig, er zijn hapjes verkrijgbaar.
Om te reserveren stuur je een E-mail naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van jouw partner en/of mensen uit jouw huishouding. Daarna sturen wij jou een Tikke waarmee je de entree van 10,00 euro per persoon kunt betalen.
Op de dag zelf kun je ook nog binnenkomen via de poort als er nog plekken beschikbaar zijn.

Gegevens

Datum:
6 september, 2020
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Coehoorn Park
Coehoornstraat 60
Arnhem, 6811 LA Nederland

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator