Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Sundays @The Farm – Blach Hat White Hat

12 september, 2021 | 18:00 - 20:00

€10,00

HAPPY SUNDAYS 2021
Muziek bij de Molen organiseert deze zomer één optreden per maand in juli, augustus en september op buitenlocatie Zorgboerderij Tokhok in Arnhem aan de rand van Geitenkamp naast zwembad Valkenhuizen. Bij de sfeervolle boerderij ontvangen we per concert 50 betalende bezoekers. Er speelt steeds één muziekgroep twee sets tussen 16.00 en 18.00 uur.
De toegangsprijs is 10,00 euro per persoon. Het is een evenement met zitplaatsen en tafels op 1,5 meter zonder toegangstest of vaccinatiebewijs. Er zijn drankjes en snacks verkrijgbaar.
Het gratis toegankelijke festival dat wij dit jaar zouden organiseren voor een groot aantal bezoekers is vanwege corona voor de tweede keer met één jaar verplaatst naar zondag 24 juli 2022. De opbrengst van de crowdfunding waarmee we dit festival financieren staat veilig geparkeerd op een spaarrekening.

De tweede Happy Sunday van 29 augustus hebben we helaas moeten annuleren wegens ziekte bij de muzikanten. Deze derde Happy Sunday is voorlopig het laatste concert bij onze aangename zomerlocatie. Wij ontvangen drie muzikanten die op een intense manier alt-country en folk repertoire brengen. Prachtige luistermuziek goed passend bij de sfeer van de boerderij.

BLACK HAT WHITE HAT
Black Hat White Hat (BHWH) is een spinoff van DIX/Steve Duke & The Earles. Gitarist Ray Van Haalen en singer-songwriter Erik van Oijen (Steve Duke) maken samen met Ray’s dochter Lucy Van Haalen nummers die in de verte doen denken aan het werk van Gillian Welch & Dave Rawlings en Gram Parsons & Emmylou Harris.
Black Hat White Hat is folk en alt-country van buitengewone warmte en diepte en kwaliteit. De instrumentatie is rijk en gevarieerd, en de samenzang tilt de muziek naar hemelse sferen.
De single City On The River, over het verlangen naar bevrijding van de Coronaregels en het verlangen naar het rijke zomerfeestleven in hun stad Nijmegen, is van 6 tot 13 september Podiumplaat bij Omroep Gelderland.
www.steveduke.nl


WIL JE ERBIJ ZIJN?
Mail naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van de personen die met je meekomen. Daarna sturen wij jou een Tikkie waarmee je de entree van 10,00 euro per persoon kunt betalen. Graag zien we je verschijnen op zondag 12 september vanaf 15:15 uur, Aanvang 1e set om 16:00 uur en 2e om 17:15 uur.

Gegevens

Datum:
12 september, 2021
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:

Locatie

Zorgboerderij Tokhok
Beukenlaan 27
Arnhem, 6823 MA
+ Google Maps

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator