Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Sundays @The Farm – Vitamina Latina

25 juli, 2021 | 18:00 - 20:00

Muziek bij de Molen organiseert deze zomer één optreden per maand in juli, augustus en september op buitenlocatie Zorgboerderij Tokhok aan de rand van Geitenkamp naast zwembad Valkenhuizen. Bij de sfeervolle boerderij ontvangen we per concert 50 betalende bezoekers. Er speelt steeds één muziekgroep twee sets tussen 16.00 en 18.00 uur.
De toegangsprijs is 8,00 euro per persoon. Het is een evenement met zitplaatsen en tafels op 1,5 meter zonder toegangstest of vaccinatiebewijs. Er zijn drankjes verkrijgbaar.
Het gratis toegankelijke festival dat wij dit jaar zouden organiseren voor een groot aantal bezoekers is vanwege corona voor de tweede keer met één jaar verplaatst naar zondag 24 juli 2022. De opbrengst van de crowdfunding waarmee we dit festival financieren staat veilig geparkeerd op een spaarrekening.

Tijdens de eerste Happy Sunday 2021 speelt het nieuwe latin trio van MbdM-organisator Kok de Koning met vrolijke zomerse klanken. Zanger-gitarist Dave en bassist Erik speelden in 2019 ook al tijdens ons zomerfestival in Coehoornpark met de groep Dave Mochilero Y Su Candela.

Vitamina Latina
Na de zomer van 2020 zijn drie muzikanten gaan werken aan repertoire voor een makkelijk inzetbare kleine latingroep. Trio Vitamina Latina is nieuw maar de mannen kennen elkaar al langer uit het Nederlandse latincircuit. Hun gezamenlijke passie voor authentieke en dansbare latinmuziek bracht ze op een logische manier bij elkaar. Vitamina Latina is Dave Mochilero – gitaar-leadzang, Kok de Koning – cubaanse tresgitaar-accordeon-zang en Erik Olij- contrabas-zang. Erik en Kok behoren tot de eerste generatie Nederlandse muzikanten die in de jaren ’80 actief werden in Caribische groepen en salsabands. Beiden hebben zich sindsdien verder ontwikkeld in  Latijns-Amerikaanse muziek. Dave is een jongere singer-songwriter uit Colombia met grote voorliefde voor Cubaanse traditionele muziek. Vitamina Latina speelt Cubaanse klassiekers in de stijl van Buena Vista Social Club, Colombiaanse cumbia’s en aanstekelijke eigentijdse latin-pop nummers gecomponeerd door Dave.
www.vitaminalatina.nl


WIL JE ERBIJ ZIJN?
Mail naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van jouw partner en/of mensen uit jouw huishouding. Daarna sturen wij jou een Tikkie waarmee je de entree van 8,00 euro per persoon kunt betalen. Bij de ingang zal een gezondheidscheck plaatsvinden.
Graag zien we je verschijnen op zondag 25 juli vanaf 15:15 uur, Aanvang 1e set om 16:00 uur en 2e om 17:15 uur.

Gegevens

Datum:
25 juli, 2021
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zorgboerderij Tokhok
Beukenlaan 27
Arnhem, 6823 MA
+ Google Maps

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator