Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hilde Vos trio

13 december, 2020 | 17:00 - 18:30

€12,50

Na twee maanden rust kunnen we weer livemuziek aanbieden voor 30 personen betalend publiek volgens de geldende coronaregels. Ditmaal op zondagmiddag in weer een nieuwe locatie: Wijkcentrum De Bakermat / Diaconessenkerk in  de Arnhemse Burgemeesterwijk.
Hier trappen we af met een artieste uit de regio van hoge kwaliteit met eigen country/americana repertoire.

Hilde Vos trio
Eind november 2020 bracht Hilde Vos, americana singer songwriter, een nieuw album uit, getiteld: ‘The fool of love’. De eerste award, de uit Atlanta (USA) afkomstige ISSA award, heeft Hilde al binnen gesleept, net na het uitbrengen van haar eerste single van dit album ‘I never cried’ In 2019 won Hilde al een DCMA award voor beste countrysong benelux.
Hilde, o.a bekend van de Johan Derksen tour, is een unieke samenwerking aangegaan met (inmiddels) bandleden John en Nienke Geuzinge-Havinga, producenten en eigenaren van NEO music. Het streven was een album creëren met een authentieke Nashville sound.
Normaal gesproken speelt Hilde met de Hilde Vos band, maar voor deze gelegenheid komt Hilde met John en Nienke naar Arnhem. Binnen een intieme akoestische sfeer, brengen ze prachtige meerstemmige country liedjes ten gehore. Liedjes van eigen hand en Hilde’s favorieten van bekende songwriters als Dylan en Parton.

www.hildevos.com

De deur gaat open om 15:30 uur en het optreden begint om 16:00 uur. In het gebouw is er mondkapjesplicht. Bij de deur wordt van bezoekers de naam en een telefoonnummer gecontroleerd en/of genoteerd en er worden gezondheidsvragen gesteld. Het optreden vindt plaats in een ruimte van 120 vierkante meter waar stoelen en banken op veilige afstand van elkaar staan. De ruimte wordt vóór en na gebruik goed door ons goed gelucht. Eenmaal gezeten op een plek mag het mondkapje af. Er is geen drankverkoop aan de bar. In plaats daarvan kunnen bezoekers hun eigen consumpties, bekers, glazen en versnaperingen meenemen.
Om te reserveren stuur je een E-mail naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van jouw partner en/of mensen uit jouw huishouding. Daarna sturen wij jou een Tikke waarmee je de entree van 12,50 euro per persoon kunt betalen. Op de dag zelf kun je ook nog binnenkomen als er nog plekken beschikbaar zijn.

Gegevens

Datum:
13 december, 2020
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

Wijkcentrum De Bakermat
G.A. van Nispenstraat 139
Arnhem, Gelderland 6814 JA
Telefoon
026 442 5251
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator