Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Sundays #4: Soulvolle Arnhemse singer-songwriters

23 augustus, 2020 | 18:00 - 20:00

€10,00

Muziek bij de Molen organiseert in juli, augustus en september zes dubbelconcerten op zondagmiddagen in Coehoornpark Arnhem dat deze zomer dienst doet als PopupPark. Deze zondagen komen in plaats van de optredens in Molen De Kroon waar vanwege corona voorlopig geen samenkomsten mogelijk zijn.
In het park kan een beperkt aantal bezoekers veilig in de buitenlucht bijeenkomen. De entree voor het dubbelconcert is 10,00 euro per persoon.

Tijdens de Happy Sundays treden er steeds twee verschillende artiesten/gezelschappen op die qua genre bij elkaar passen maar ieder hun eigen stijl en zeggingskracht hebben. Deze zondag ontvangen wij twee soulvolle Arnhemse singer-songwriters: Maame Joses en Bastian Steven.

 

Maame Joses & Bram Bokken
‘Het mooiste vind ik het contact met het publiek, de herkenning op een gezicht als een liedje de juiste snaar raakt. Als we tegelijkertijd hetzelfde voelen.’
‘Als een singer-songwriter uit Ghana en Nigeria, geboren in Londen en opgegroeid in Nederland, vind ik telkens nieuwe mensen en plaatsen waartoe ik behoor. Er is één plek die altijd mijn huis zal zijn. Die plek is muziek. Ik zing, schrijf en speel bestaande liedjes en nieuwe soulvolle liedjes vanuit mijn hart, rechtstreeks naar de jouwe. Ik maak een lied van jouw verhaal en geef solo-, duo- of band optredens. Ik nodig je uit om met mij mee te gaan in mijn wereld van verhalen en muziek. Ik hoop je gauw live te zien!’
Maame en Bram stonden onder andere in de halve finale van De grote prijs van Nederland en spelen al ruim 10 jaar als duo in binnen-, en buitenland.
www.maamejoses.com

 

Bastian Steven
“Soulful-pop songs over het leven en over de connectie tussen mensen. Een reflectie van de wereld waarin we leven met mijn persoonlijke verhalen, over donkere en zonnige momenten”
Van 2010 tot 2016 was Bastian de lead zanger van de new-vintage-soul band ‘Dear Mr Man’. Na 2 albums, support act van ‘KANE’ en ‘De Dijk’ en een tv-commercial van Hooghoudt Jenever, is een solo project de volgende stap.
In de periode die volgde schreef Bastian een berg nieuw materiaal, gooide sommige weg en schreef er nog een paar. “Een cirkel-proces; van schrijven, van optreden, van bouwen aan een eigen studio & opnemen van nieuwe songs”. Een samenwerking met producer Chris Kooreman (Beat Royalty Group, Los Angeles) volgde.
Na de eerste EP, die in april van 2019 uit kwam, besloot de Arnhemse soul-pop singer-songwriter Bastian Steven om de release van nieuwe muziek heel anders aan te pakken: “Ik ga vanaf oktober 2019 een jaar lang iedere maand een nieuwe single uit te brengen”.
Hoogtepunten 2019: twee shows op Tomorrowland, support Morcheeba in het Amsterdamse Bostheater en een release-tour in de VS (Chicago, South Bend jazz festival, St Joseph Michigan)
In Februari van 2020: een Live registratie @ Luxor Live.
De laatste maanden zijn verschillende Singles van Bastian Steven opgenomen in ‘New Music Friday NL’ en in ‘Soul ‘N’ the City’ playlists op Spotify.
www.bastiansteven.com

 

De optredens vinden plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en mensen met een reservering zijn welkom vanaf 15.15 uur. Na de optredens blijft het park voor ons geopend tot 19.00 uur. Een bar en sanitair zijn aanwezig, er zijn hapjes verkrijgbaar.
Om te reserveren stuur je een E-mail naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van jouw partner en/of mensen uit jouw huishouding. Daarna sturen wij jou een Tikke waarmee je de entree van 10,00 euro per persoon kunt betalen.
Op de dag zelf kun je ook nog binnenkomen via de poort als er nog plekken beschikbaar zijn.

Gegevens

Datum:
23 augustus, 2020
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Coehoorn Park
Coehoornstraat 60
Arnhem, 6811 LA Nederland

Organisator

Muziek bij de Molen
E-mail
info@muziekbijdemolen.nl
Bekijk de site van Organisator